Ouwerkerk Online

Allereerst willen wij je hartelijk danken voor je vertrouwen in Ouwerkerk Notariaat en je interesse in onze dienstverlening.

Ouwerkerk Online is het onderdeel van Ouwerkerk Notariaat waar je 24/7 direct opdracht geeft voor het verzorgen van bijvoorbeeld je levering + hypotheek, losse hypotheek, samenlevingsovereenkomst of oprichting BV. Dus op ieder moment dat het je uitkomt.
Omdat je via Ouwerkerk Online direct opdracht geeft, krijg je van ons een aantrekkelijk tarief!

Lees alles goed door omdat bij het door jou te kiezen voordeelpakket bijzondere voorwaarden van toepassing kunnen zijn in geval van (verplicht) aanvullende werkzaamheden in je dossier. Deze aanvullende werkzaamheden zijn werkzaamheden die op voorhand niet bekend zijn, niet op voorhand worden aangegeven door (de) partij(en) of verplicht zijn om te doen en dus na de opdrachtverlening door Ouwerkerk Notariaat moeten worden verricht. Denk hierbij aan werkzaamheden op verzoek van derden, werkzaamheden die door (de) partij(en) zelf wordt/worden aangevraagd of werkzaamheden die bij de behandeling van je dossier noodzakelijk c.q. verplicht blijken te zijn om zo aan de (wettelijke) taak van de notaris te kunnen voldoen. Al deze aanvullende werkzaamheden zijn dan noodzakelijk bij de behandeling en afronding van je dossier.

Bel ons gerust wanneer je vragen hebt. Lang niet alle diensten van ons notariskantoor lenen zich voor deze online dienstverlening. Staat de akte of combinatie van akten waarvoor je interesse hebt er niet bij of voldoe je niet aan de spelregels van Ouwerkerk Online, mail of bel ons dan voor een gratis oriënterend gesprek en/of een offerte op maat. Wij zullen dan alles proberen om je goed van dienst te zijn en een passende oplossing voor je te vinden.

 

Ron Ouwerkerk  Mireille A.M. van Kleij – van Esch  
notaris  toegevoegd notaris